Direct la continutul paginii »

Ink Building SRLINK BUILDING a fost infiintata in anul 2001 cu scopul de a implementa proiectarea asistata de calculator in domeniul instalatiilor pentru constructii (instalatii electrice, termice, sanitare si climatizare).

Avand o vasta experienta si in domeniul amenajarilor interioare adunata din anii '90 cand domeniul proiectarii a avut un regres, am reusit sa ne impunem pe piata si in acest domeniu intr-un timp relativ scurt.

A fost important ca pe langa digitizarea proiectelor sa se realizeze si o coordonare intre specialitati, astfel incat modificarile aduse proiectelor in faza de executie sa fie minime.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ink Building SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ink Building SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ink Building SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.760