Direct la continutul paginii »

Hidro Dacica SRLActivitatea in domeniul executiei s-a materializat prin executarea a cca 115 instalatii de foraj hidraulic, cca 25 instalatii de foraj sistem uscat si denisipari, a cca 100000 metri forati pe an.

SC Hidrodacica SRL este un partener ideal pentru orice beneficiar care are diverse probleme legate de alimentarea cu apa potabila sau tehnologica din surse subterane.

Sc Hidrodacica SRL a putut acoperi intraga gama de lucrari necesare alimentarii cu apa, reusind sa indrume si sa coordoneze elaborarea a peste 8000 studii hidrogeologice si proiecte de alimetare cu apa (in decurs de 25 de ani).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hidro Dacica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hidro Dacica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hidro Dacica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.464