Direct la continutul paginii »

Parcis SRLEchipa Parcis este alcătuită din ingineri, specialişti, cercetători şi tehnicieni cu mulţi ani de experienţă, cu o înaltă pregătire profesională, ce asigură un standard de calitate şi profesionalism ridicat.

PARCIS, una din companiile româneşti de consultanţă de vârf din domeniul ingineriei sanitare şi protecţiei mediului din România, a fost înfiinţată în anul 1991.

Principalele proiecte realizate de compania noastră, de la înfiinţarea sa, se axează pe rezolvarea problemelor din domeniul alimentărilor cu apă, colectării şi epurării apelor uzate menajere, orăşeneşti şi industriale.

Clienţii noştri privaţi şi din sectorul public solicită expertiza noastră ce acoperă un domeniu larg de servicii: proiectare, engineering, management de proiect, testare de laborator pentru tehnologii şi echipamente din domeniul alimentarilor cu apă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Parcis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Parcis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Parcis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.735