Direct la continutul paginii »

Bartomatic SRLDatorită dezvoltării continue am început activitaţi şi în domeniul echipamentelor pneumatice şi hidraulice, iar din 2006 am înfiinţat un atelier mecanic, unde producem produse proprii (maşina de îmbinat materiale lemnoase, presă rame, presă pentru grinzi lamelare şi alte produse conform cererii clienţilor).

Firma SC Bartomatic SRL a fost fondată în martie 2000, şi a început activitatea în domeniul de servicii electrice şi electronice în automatizări industriale, care în scurt timp a fost completată şi cu activităţi de distribuţie a echipamentelor industriale

Incercăm să asigurăm servicii cât mai complete în domeniul automatizărilor industriale de la proiectare până la montaj şi punere în funcţiune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bartomatic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bartomatic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bartomatic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.671