Direct la continutul paginii »

Airo&CO SRL

Airo & Co SRL | Distribuitor echipamente pneumatice

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

41.342

Inceputul

La început a fost pasiunea unei singure persoane care a dorit să își transforme visul în realitate. Astfel în 2007 se înființează Airo&Co societate care avea să devină unul dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente pneumatice din Romania.

Începutul a fost greu fiind destul de dificil de intrat pe o piață acaparată de distribuitori tradiționali care la acel moment păreau greu de atins și  imposibil de înlocuit.

Clienții erau reticenți la produse noi, nu doreau să riște să comande produse pe care nu le cunoșteau. Plus că erau obișnuiți cu produsele pe care le foloseau, cunoșteau codificațiile. Totul era nou pentru ei.

Au fost urcușuri și coborîșuri dar cu multă muncă, perseverență și pasiune rezultatele au început să apară.

Airo & Co SRL acum

Echipa s-a mărit constant, iar în 2012 am fost nevoiți să ne mutăm pe str. Morilor, nr.34 (Sibiu). Dispunem în acest moment de un depozit, care deși are o suprafață triplă față de cel inițial, începe sa fie din ce în ce mai neîncăpător.

Optimizarea spațiului s-a realizat cu ajutorul rafturilor supraetajate pentru fitingurile din policarbonat și cele metalice. Gama variată și stocurile de distribuitoare pneumatice actionate electricmanual sau cu actionare pneumatica ne-a obligat să adoptăm o strategie asemănătoare, cu cea abordată în cazul fitngurilor.

Unitatile de preparare aerfurtunurilecuplele rapideracordurile metalicecilindriiaccesorii pentru cilindri inclusiv senzori, amortizoare de soc sunt păstrate pe stoc pentru a reduce la minim termenul de livrare și pentru ca dumneavoastră să aveți un partener pe care să vă puteți baza.

Deși în acest moment ne este fizic imposibil să păstrăm stocuri pentru toata gama de produse peste 50.000 de repere, cele mai uzuale produse se află pe stoc.

Proiecte în derulare

Dorim să vă ținem la curent cu cele mai recente informații de aceea am dezvoltat un sistem de newsletter cu ajutorul căruia sunteți înștiințați în cel mai scurt timp de ofertele aflate în derulare sau cu produsele noi adăugate în gamă. În acest sens vă invităm să vă abonați listei noastre de newsletter.


  Airo-co-srl
  Filtru regulator gaz 5 bar - Filtrul regulator gaz este fabricat din aluminiu cu diafragma nitril, acesta este folosit pentru gaz natural, gaz petrolier lichefiat ?i ...
  Airo-co-srl
  Robinet tip wafer PN25 inox- otel carbon - Robinet tip wafer PN25 inox- otel carbonPentru multe detalii despre
  Airo-co-srl
  Filtru gaz cu filet sau flansa PN16 - Caracteristici:Protectie impotriva blocarii echipamentelor componente ale retelelor de gaz.Asigura un debit ridicat. Eficienta de ...
  Airo-co-srl
  Reductor presiune din inox cu filet sau flansa - Reglajul presiunii din aval se realizeaza prin intermediul surubului aflat la baza reductorului.Mediu de lucru: abur (de aceea ...
  Airo-co-srl
  Conector policarbonat Banjo 90 FE - Conector Banjo 90 cu filet exterior M5, 1/8, 1/4, 3/8,1/2Pentru multe detalii despre
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania Airo&CO SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Airo&CO SRL