Direct la continutul paginii »

Vicmod SRLCompania noastra s-a nascut in 1996 din convingerea ferma ca noua societate romanesca este una a libertatii creatoare si a exprimarii libere a identitatii.

Nu dorim sa propunem identitatii predefinite, ci sa complementam individualitati feminine deja construite, sa conturam acolo unde este necesar, sa evidentiem ceea ce nu este pus in valoare suficient.


Misiunea companiei este de a asista femeia moderna in alegerile pe care le face. Prin cele 800 de modele pe care le realizam anual propunem un model de feminitate activa, energica si infinita in valentele sale.

Mizar crede in femeia puternica, hotarata sa reuseasca si in schimbarea pe care ea o aduce in viata celor din jur.

Sustinem dreptul fiecarei personae la exprimarea propriului stil si ne propunem sa ii oferim cat mai multe alternative in demersul sau.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vicmod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vicmod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vicmod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.712