Direct la continutul paginii »

Antex SRLPrincipala activitate a firmei este productia de tesaturi din lana si bumbac, panza pentru industria cauciucului, paturi, tifon pentru uz medicinal.

Calitatea produselor si promptitudinea in onorarea comenzilor ne-a situat pe o pozitie fruntasa in topul firmelor la sfarsitul fiecarui an de activitate. In anul 2008 am obtinut locul I in Top Afaceri Romania.


S.C. Antex S.R.L. Craiova va pune la dispozitie urmatoarea gama de produse:

1. Textile

2. Parafarmaceutice

3. Feronerie

De-a lungul activitatii, profesionalismul si seriozitatea societatii s-a concretizat in multe contracte cu colaboratori importanti din domeniu precum: Artego Tg. Jiu, Finca Dragasani, Arteca Jilava, Izolatorul Bucuresti, Ducatex Bucuresti, Guban Timisoara, spitale, hoteluri si unitati militare de pe intreg teritoriul tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Antex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Antex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Antex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.