Direct la continutul paginii »

Intermasters Impex SRL
INTERMASTERS IMPEX Srl. este o societate cu capital integral privat si este producatoare de prelate pentru camioane tip militar, tip C.F.R., containere cu prelata prelate pentru transport bitum asfalt, corturi camping si corturi militare, terase, sali de sport cu prelata, in general orice tip de prelata.


Societatea noastra detine un loc important pe piata interna a productiei de prelata, avand un portofoliu bogat de clienti cu pretentii si cerinte dintre cele mai sofisticate. Compartimentul nostru de marketing duce o munca asidua pentru realizarea dezideratului produs – calitate – pret, avand in vedere si tendinta multor companii de profil din lume, care cauta sa realizeze un produs de o calitate ireprosabila.In acest sens societatea noastra detine manualul calitatii si managementul sistemul calitatii implementat conform ISO 9001/2008, detinand autorizatie de furnizor feroviar, certificat de omologare prelate vagon si auto si agreement tehnic pentru profile metalice cu pereti subtiri.

Materialele pe care le utilizam, la prelate , sunt suport elastomeric,pe care este impregnat covor de p.v.c. pe ambele fete, a caror caracteristici tehnice si fizice sunt intr-o gama variata in functie de cerintele clientului. De asemenea pentru constructii metalice utilizam tabla dublu zincata pe care o profilam in profile tip C , care prin asamblare dau ca si rezultat elemente de constructii (stalpi, grinzi,pereti, acoperis , etc. Constructiile metalice sunt certificate si atestate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului ,AT-007-01/182-2011Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intermasters Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Intermasters Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intermasters Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.