Direct la continutul paginii »

Aura SRLFondată în 1967, Fabrica de textile "Drum Nou" a devenit rapid un important producător articole de pasmanterie.

De atunci, Aura a mutat într-o nouă etapă de dezvoltare prin diversificarea gamei sale de produse, prin achiziţionarea de noi echipamente şi de preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea calităţii producţiei şi să îl menţină la un standard ridicat.

AURA si-a construit o reputatie solida in randul producatorilor garnituri, pentru gama sa largă de produse care satisfac cerintele de o mare varietate de industrii, cum ar fi: confecţii, încălţăminte, decoraţiuni interioare, de ambalare, pentru tapiţerie, grădinărit, alpinism, etc.

Va oferim o gama larga de culori datorită propriei noastre vopsitorie. Printre alte finisaje amintim: albire, de acoperire, ceruire, retard flacără, hidroizolatii, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aura SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aura SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aura SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.