Direct la continutul paginii »

Anna DesignIn prezent ANNA DESIGN este o prezenta importanta pe piata romaneasca atat ca furnizor de produse si servicii de calitate in domeniul amenajarilor interioare cat si ca importator si distribuitor pentru sisteme profesionale de prindere pentru perdele si draperii de la producatori renumiti din intreaga lume (sine aluminiu si galerii). Deasemena si-a creat propria gama de sisteme de prindere din aluminiu si PVC.

Serviciile si produsele oferite de noi sunt conform celor mai exigente standarde EU, societatea fiind certificata ISO 9001:2000. Oferta noastra este configurata conform cerintelor formulate de beneficiari si asigura satisfacerea acestora la cele mai exigente standarde internationale in materie.

Toate produsele au certificat de calitate international.

Compania noastra are capacitatea sa acopere (la cererea beneficiarului) un proiect complet pentru zona de cazare a industriei hoteliere : proiectare � amenajare, mocheta, mobilier, echipamente sali conferinta, corpuri de iluminat, lenjerii, prosoape, perdele, draperii, sisteme de prindere.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anna Design se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Anna Design in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anna Design, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.