Direct la continutul paginii »

Publicita Reclam SRLDoriţi să organizaţi evenimente sportive, concursuri, meeting-uri, scenografie, decor teatral , expoziţii, ornamente pentru târguri, pieţe şi parcuri, publicitate stradală? Prin noi veţi găsi soluţia ideală, pentru toate existând cel puţin un mod de expunere in practică.
Tehnologia de ultimă generaţie ne permite ca în acest moment să putem realiza produse la un preţ acceptabil pentru piaţa Românească.

S.C Publicita Reclam S.R.L. este o firmă specializată în producerea obiectelor gonflabile cu înălţimi cuprinse intre 2-14 metri înălţime în scopuri publicitare.

In general produsele noastre se adresează societăţilor comerciale care activează in domeniul producţiei şi desfacerii precum şi agenţiilor de publicitate in scopul colaborării. Gama extrem de variată a modelelor generate de proprietăţile aerului determină forme inimaginabile îndreptăţindu-ne a ne declara: ,,Producători de aer comprimat şi controlat".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Publicita Reclam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Publicita Reclam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Publicita Reclam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.