Direct la continutul paginii »

Luna PlastS.C. LUNA PLAST S.R.L., cu sediul in orasul Galati, Romania, are ca obiect de activitate productia de saci de diferite tipuri. Capacitatea fabricii este de 5 milioane saci pe luna si conform caracteristicilor liniei de fabricatie, putem produce saci cu circumferinte cuprinse intre 40 si 90 cm, de orice lungime, sacose si material de sacose din tesatura de polipropilena in orice combinatie de culori, fir de polipropilena, saci Raschel, masini manuale de cusut portabile si ata.

Intentia noastra e sa va propunem o relatie comerciala reciproc avantajoasa, in care speram sa fim un furnizor dinamic si ferm pentru orice produs din gama noastra sortimentala, necesar in aprovizionarea dumneavostra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luna Plast se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Luna Plast in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luna Plast, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.438