Direct la continutul paginii »

Itancar Filgrup SRLSocietatea noastra se numara printre putinii producatori de tesaturi si confectii textile care dispun de o capacitate INTEGRATA de productie.


Prin traditie, performanta si calitate, societatea noastra a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de marca de tesaturi si confectii textile de casa din Romania.

Intreg procesul tehnologic, pornind de la filarea fibrei de bumbac sau poliester prin tehnologia OE in fire de bumbac si bumbac in amestec cu poliester NM 10-54, teserea, finisarea si tratamentele speciale: hidrofobizare, sanforizare, ignifugare etc. pina la confectionarea produselor finite, se realizeaza in cadrul sectiilor noastre de productie, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostrii o gama sortimentala variata si completa la cele mai mici preturiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Itancar Filgrup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Itancar Filgrup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Itancar Filgrup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.