Direct la continutul paginii »

Plase Pescaresti SRLSocietatea comerciala "Plase Pescăreşti" S.A. Galati este o companie specializată în producerea plaselor şi uneltelor de pescuit destinate pescuitului în ape interioare şi pescuitului maritim.

Toate produsele noastre sunt la parametri de calitate foarte înalţi, fiind apreciate atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă în cadrul industriei prelucrătoare de fire textile tehnice, "Plase Pescăreşti" SA a fost şi este unic producător de plase şi unelte destinate pescuitului în ape interioare şi pescuitului maritim. Mândrindu-se cu vasta experienţă în producerea plaselor şi uneltelor de pescuit, precum şi cu gama extrem de variată a produselor sale, compania "Plase Pescăreşti" S.A. a dovedit că se adaptează schimbărilor din economia şi viaţa românească, răspunzând nevoilor şi cerinţelor clienţilor săi.

Dacă la început unitatea îşi desfăşura activitatea cu câteva maşini de împletit plasa, de răsucit şi bobinat, importate din Anglia şi Germania, fabrica s-a dezvoltat treptat completându-şi liniile tehnologice cu noi maşini şi utilaje moderne importate din Italia, Germania şi Japonia. Compania "Plase Pescăreşti" a devenit astfel, lider est-european în producerea de plase şi unelte de pescuit şi în acelaşi timp un furnizor important de aţe, frânghii, parâme, sfori, plase pentru societăţile româneşti. Materia primă achiziţionată precum şi toate produsele finite sunt verificate, testate şi supuse analizelor şi testelor în laboratorul propriu de analiză şi control al calităţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Plase Pescaresti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Plase Pescaresti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Plase Pescaresti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.