Direct la continutul paginii »

Ideal Connet SRLInfiintata in ianuarie 2008, firma noastra doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata de lenjerii de pat si alte accesorii pentru casa, la un pret cat mai scazut fara a face rabat de la calitatea produselor.

Va stam la dispozitie cu o gama diversificata de lenjerii de pat, care vor fi executate in urma comenzilor primite de la dumneavoastra, inclusiv si cu alte dimensiuni decat cele standard prezentate in magazin.

Primul lucru pe care ni-l propunem este acela de a creea produse de calitate, pe urma dorim ca produsele noastre sa fie cat mai ieftine.

Materialele cu care lucram sunt de o calitate excelenta, acestea fiind din bumbac 100% din import, au un gramaj intre 120-160 gr./m2 Mai mult decat atat produsele noastre se evidentiaza prin calitatea cusaturii, aceasta fiind perfect dreapta, cu pas de maximum 2,5mm si intarite bine la incheieturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ideal Connet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ideal Connet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ideal Connet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.