Direct la continutul paginii »

Versapak Romania SRLVersapak Romania face parte din grupul de firme Versapak International Ltd. Grupul Versapak are o experienta de producere si comercializare a gentilor de peste 30 de ani pe plan mondial. Avem oferte generoase care includ o gama variata de genti, unele dintre ele fiind prevazute cu un sistem unic de sigilare inventat si patentat de catre compania noastra. Putem personaliza si sigilile utilizate, conferind un plus de siguranta continutului gentilor.

Versapak Romania este o firma specializata in producerea unei game largi de genti cu utilitate variata: genti personalizate, genti transport corespondenta, genti transport valori, genti utilitare, genti pentru transport organe de transplant.

Materialele folosite de noi au un ciclu de viata deosebit de lung conferind gentilor o calitate superioara la cel mai bun pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Versapak Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Versapak Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Versapak Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.270