Direct la continutul paginii »

Uti Systems SAUTI Construction and Facility Management a finalizat lucrările de reconstrucție, reamenajare și modernizare ale corpului C din cadrul Aeroportului Băneasa în timpul record de 40 zile.

Contractul a fost câștigat în septembrie 2011, în urma licitației organizată de Compania Națională Aeroporturi București iar lucrările au fost realizate în perioada 11 noiembrie – 20 decembrie 2011.

Pe langă transformarea și îmbunătațirea funcționalității clădirii, proiectul a urmărit totodată, reconsolidarea și repunerea în valoare a arhitecturii de odinioară a clădirii în formă de elice cu trei pale, declarată monument arhitectural de categoria A.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uti Systems SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Uti Systems SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uti Systems SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.736