Direct la continutul paginii »

Suvenir SRLOricand aveti nevoie de un sprijin profesionist va oferim o diversitate de servicii ce include o echipa de specialisti cu inalta calificare ce va vor ajuta în montarea si folosirea oricarui echipament archizitionat, în depistarea defectiunilor componentelor cheie sau a aplicatiilor soft plus detectarea problemelor din retea. Sunteti invitati sa ne contactati.

Chiar de la inceputul ultimei decade am focalizat controlul calitatii serviciilor noastre pentru a atinge nivelele standardului international. Bazandu-ne pe experienta de a depasi dificultatile, suntem convinsi ca va furnizam cea mai buna solutie.

Ideea noastra este de a oferi satisfactie deplina clientului nostru, dar si de a ajuta la cultivarea urmatoarei generatii de specialisti IT prin centrul nostru de instruire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suvenir SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Suvenir SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suvenir SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.746