Direct la continutul paginii »

Savana Comteh SRLProdusul original Sennheiser pe care l-ati cumparat are o garantie de 24 luni. Perioada de garantie incepe la data cumpararii si este valabila numai pentru produsele folosite de primul cumparator.

De peste 60 de ani numele SENNHEISER este sinonim cu produse de inalta calitate si solutii complexe realizate "pe masura", pentru tot ceea ce priveste inregistrarea, transmiterea si reproducerea sunetului.

Vom satisface obligatiile noastre legate de garantie, reparand orice defect de fabricatie sau material gratuit in perioada de garantie, schimband componente individuale sau intregul produs. Toate partile defecte schimbate de la un produs vor deveni proprietatea Sennheiser electronic GmbH & Co. KG.

Sennheiser este o firma de prestigiu care pe parcursul anilor de existenta a primit numeroase premii acordate in lumea tehnicii de sunet cum ar fi:Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Savana Comteh SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Savana Comteh SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Savana Comteh SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.767