Direct la continutul paginii »

Depisto Star SRLDepisto Star şi-a început activitatea în domeniul sistemelor de securitate în anul 2008 prin obţinerea licenţei de funcţionare nr. 1276/ T/ 2008 de la Inspectoratul General al Politiei Române - direcţia POP.

În anul 2009 societatea a fost autorizata de Inspectortul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) pentru activităţile de proiectare, execuţie şi instalare sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu.

Personalul Depisto Star este format din ingineri şi tehnicieni cu experienţă în domeniile de instalaţii electrice, automatizări şi construcţii.
• Societatea investeste periodic în training şi formarea profesională a oamenilor care formează echipa operativă, conştientă fiind că nu poate oferi soluţii profesionale fără a stăpâni bine domeniul în care activează.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Depisto Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Depisto Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Depisto Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.804