Direct la continutul paginii »

Lexmark International Technology Romania SRLOferim vizibilitate, contabilizare şi control pentru o gamă variată de clienţi, de la întreprinderi până la firme mici şi mijlocii din întreaga lume.

Lexmark administrează momentan miliarde de pagini pentru clienţi având sediile centrale în 29 de ţări din întreaga lume.

Putem de asemenea să vă ajutăm la integrarea ofertei noastre de servicii prin intermediul Soluţiilor specifice pentru industrie, pentru un control optim al mediului dvs. de imprimare.

Oferim de asemenea servicii de mentenanţă şi depanare în peste 190 de ţări de pe glob.

Cu numere impresionante ca acestea este uşor să înţelegeţi de ce Lexmark a devenit un standard pentru excelenţă în relaţia cu clienţii. Serviciile Globale Lexmark reprezintă reţeaua existentă Lexmark de servicii administrate de imprimare, servicii profesioniste şi servicii de suport pentru clienţi.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lexmark International Technology Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lexmark International Technology Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lexmark International Technology Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.208