Direct la continutul paginii »

Unisoft Romania SACompania Unisoft a fost înfiinţată în 1985 in Atena, iar in scurt timp şi-a extins activitatea deschizand filiale în România şi Bulgaria şi prin intermediul partenerilor autorizati în Cipru, Serbia, Albania, Muntenegru si Croatia.

In prezent, Unisoft Grecia a fost absorbita si face parte din grupul elen ALTEC, unul dintre cele mai importante grupuri cu activitate in domeniul IT din zona Balcanica.


Prin experienţa de afaceri internaţionala şi competenţele tehnice dovedite, Unisoft Romania a devenit rapid un furnizor de servicii IT de încredere şi productiv pentru afaceri locale şi internaţionale .

Astazi, Unisoft Romania oferă soluţii software integrate pentru companii şi organizaţii de orice mărime şi activitate comercială.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unisoft Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unisoft Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unisoft Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.700