Direct la continutul paginii »

Rotel It Grup SRLRotel IT Grup lucreaza pentru a oferi servicii si solutii globale de telecomunicatii. Compania noastra este orientata spre client si ii ofera acestuia o valoare ridicata prin serviciile si solutiile noastre.


Noi lucram pentru a imbunatati continuu performanta financiara a afacerii prin stabilirea unor obiective mari pentru crestere si performanta.

Noi stim ca valoarea echipei este mai mare decat valoarea fiecarui membru al echipei. De aceea performanta adevarata deriva dintr-o echipa care lucreaza si gandeste pentru acelasi obiectiv.

Astfel, compania ofera servicii de comunicatii locale, nationale si internationale, cu oferte axate pentru persoane fizice dar si companii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rotel It Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rotel It Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rotel It Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.631