Direct la continutul paginii »

Beck Et Al Services SRLBeck et al. Services România este o companie specializată ȋn furnizarea de servicii IT, ȋnființată ȋn anul 2005, ca parte a grupului german Beck et al. Services.

Cu sediul central ȋn München, Germania, grupul Beck et al. Services are filiale ȋn Brazilia, Elveția și România.

Beck et al. Services România este specializată ȋn implementarea de proiecte ce presupun integrarea soluțiilor de colaborare și comunicare, de management al documentelor și de arhivare electronică. Întreaga arie de experiză a companiei cuprinde următoarele domenii:

Consultanță IT
Externalizare IT

Soluții de comunicare și colaborare
Managementul documentelorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beck Et Al Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Beck Et Al Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beck Et Al Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.810