Direct la continutul paginii »

Foto Technologies SRLFirma producatoare a fost infiintata in feb 2001 sub numele de HI-Touch Imaging Technologies, Inc. si a fost apreciata la nivel mondial pentru performantele deosebite ale imprimantelor foto digitale ce folosesc tehnologia dye diffusion.

Din dorinta de a aduce clientilor nostri produse variate care sa satisfaca nevoile profesionistilor dar si amatorilor, va oferim cele mai bine vandute imprimante foto si de carduri, aparate foto, rame foto digitale , toate marca HiTi, emblema a calitatii in industria echipamentelor de printare foto.

Foto Technologies, cu sediul in Ploiesti – Prahova, fondata in feb 2008 de o echipa tanara si dornica sa va ofere produse si servicii de calitate, este distribuitor al HiTi Digital Europe B.V., fabricant si furnizor al produselor si echipamentelor foto marca HiTi, binecunoscute in lume pentru inalta calitate si tehnologia lor inovativa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Foto Technologies SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Foto Technologies SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Foto Technologies SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.314