Direct la continutul paginii »

Hofag Engineering SRLHOFAG ENGINEERING este o firma specializata în domeniul proiectarii mecanice si a serviciilor de proiectare asistata de calculator (modelare 3D, proiectare parametrizata, conversie digitala de planuri, elaborarea unor arhive electronice care sa creeze premisele introducerii sistemelor EDM/PDM ), totodata firma asigura consultanta firmelor interesate în implementarea unor aplicatii CAD/CAM, precum si instruirea personalului în utilizarea programelor de proiectare asistata de calculator.Va punem la dispozitie o echipa tânara, dar experimentata. Experienta dobândita prin colaborarea cu partenerii nostri externi, noi lucrând ca subcontractor al firmei HOFAG AG din Liechtenstein pentru un numar însemnat de firme din Germania, Elvetia sau Austria.

Totodata, datorita preocuparii noastre pentru cunoasterea si asimilarea unor programe CAD/CAM de calitate, societatea noastra este reseller autorizat al firmelor Autodesk™ si Pathrace™ .

Calitate în care noi va putem pune la dispozitie toate informatiile necesare privind întreaga familie de programe Autodesk™ în domeniul proiectarii mecanice:

AutoCAD LT™, AutoCAD™, AutoCAD Mechanical™, Mechanical Desktop™ sau Inventor, precum si a pachetului software CAM-EdgeCAM™.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hofag Engineering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hofag Engineering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hofag Engineering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.009