Direct la continutul paginii »

Qualteh Jr SRLInca de la inceput, QUALTEH ROMANIA a fost compania numarul unu in domeniul dezvoltarii si inovarii solutiilor adaptate fortei de vanzari.

Totul a inceput acum 8 ani prin dezvoltarea unei solutii destinate gestionarii si eficientizarii procesului de vanzare intr-unul dintre cele mai mari show-room-uri cu vanzare din Romania.


Am fost prima firma care am pus la dispozitie clientilor solutiei RunSales posibilitatea de actualizare in timp real a informatiilor - optiunea Qpush a devenit disponibila partenerilor QUALTEH ROMANIA.

Suntem prima firma din regiune care am dezvoltat aplicatia RunSales folosind avantajele cloud-computing.

Astfel am creat prima platforma online destinata unei solutii integrate pentru automatizarea procesului de vanzare - IQsfa, a gestionarii relatiilor cu clientii si furnizorii - IQcrm, a evaluarii continue a performantelor angajatilor - IQhr.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Qualteh Jr SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Qualteh Jr SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Qualteh Jr SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.117