Direct la continutul paginii »

Danida Chem SRLIn calitate de producator, va oferim la preturi competitive lavete din bumbac 100%. De asemenea, va oferim la preturi de importator, folie strech automata si manuala, folie polietilena, saci plastic etc.

Pentru necesitatile dumnea-voastra publicitare va stam la dispozitie cu o gama larga de produse realizate pe tipar digital si offset: pliante, mape, carti vizita, foi antet etc.

Producator lavete bumbac din tricot. Nu necesita surfilare.
Lavetele din bumbac sunt ideale pentru curatarea oricarei suprafete.

Lavetele industriale au o arie raspandita de utilizare in tarile comunitatii europene si sunt realizate din imbracaminte, lenjerie si diferite tesaturi din bumbac 100%.

Folie stretch manuala 2,4 kg, latime 500 mm, grosime 20-23 microni, greutate tub aproximativ 400 gContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danida Chem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Danida Chem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danida Chem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.