Direct la continutul paginii »

Lex Distribution SRLIdeea noastra de afaceri consta in oferirea de transport pentru oameni de afaceri, dar si pentru turism. Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.

Parcul nostru auto este format din masini care acopera majoritatea

-Prin aceasta, dorim sa ne asiguram loialitatea si increderea tuturor clientilor nostri , oferindu-le posibilitatea de a-si alege o masina care corespunde posibilitatilor, dorintelor si nevoilor fiecaruia.

Veti beneficia de un parteneriat cu o firma serioasa, ale carei cuvinte de ordine sunt: profesionalism,promptitudine,confidentialitate, respect si mai ales calitate.


- intretinerea (spalarea, schimb ulei)
- livrarea in locatia aleasa de dumneavoastra
- asigurare FULL CASCO
- transport pe distante nelimitateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lex Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lex Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lex Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.610