Direct la continutul paginii »

Globe Trading SRLProdusele inclusive Budget vor indica ce anume este inclus în cotare şi vor ilustra adesea următoarele :

Asigurarea de Accident (CDW)
Protecţia împotriva furtului (TP)
Asigurarea de Răspundere Suplimentară (SLI) doar pentru SUA
Taxele locale (TAX)

Prima pentru Suplimentul de Locaţie


Vă protejează de răspunderea financiară în caz de avarii ale maşinii închiriate, cu excepţia cazului de pagube din cauza furtului sau tentativei de furt.


Suplimentul pentru aeroport este de asemenea inclus, dacă doriţi să vă preluati maşina închiriată din unul din cele peste 800 de aeroporturi din întreaga lume. Acesta este un cost obligatoriu pentru aceste locaţii.

În plus, există o responsabilitate care se blocheaza pe cardul clientului în momentul preluării maşinii. Această valoare variază de la ţară la ţară.

În cazul în care nu se înregistrează furtul sau tentativa de furt aceasta responsabilitate este înapoiata clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Globe Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Globe Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Globe Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.606