Direct la continutul paginii »

Rodna Trans SRLRodna Trans - Rent a Car este una dintre cele mai vechi firme de Rent a Car din Romania, cu un parc auto de 80 autoturisme pentru toate gusturile - si o acoperire in cele mai importante orase din Romania, avand puncte Rent A Car in Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Bucuresti .

Misiunea noastra este de a oferi servicii rent a car pentru toate nevoile clientilor nostri la preturi oneste.


Oferim servicii de inchirieri masini si in principalele aeroporturi din Romania avand puncte Rent A Car Aeroportul Bucuresti Henri Coanda – Otopeni, Rent A Car Aeroportul Bucuresti Baneasa, Rent A Car Aeroportul international Cluj, Rent A Car Aeroportul Timisoara, Rent A Car Aeroportul Constanta .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rodna Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rodna Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rodna Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.112