Direct la continutul paginii »

Tipocar SRLTipografia noastră vă pune la dispozitie o gama largă de produse tipografice: formulare fiscale, formulare medicale(orice model de tipizate tipărite pe hârtie autocopiativâ sau offset), rechizite școlare, etichete pe hârtie normal și autocolantă, diplome, coperți pentru lucrări de licență și master, invitații de nuntă, felicitări, dosare, agende, calendare, materiale publicitare (pliante, reviste, flyere, mape, carți de vizită, ambalaje, postere, afise, cataloage).

În decursul celor 10 ani de experiență am creat un standard al calității și seriozitații în furnizarea produselor și serviciilor tipografice și de editura de înaltă calitate la prețuri imbatabile.

Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultima generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispozitia clientilor nostri.

Scopul nostru este de a ne impune pe piaţa prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipocar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipocar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipocar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.643