Direct la continutul paginii »

Euro Nova SRLCompania s-a infiintat la inceputul anului 2000. Dezvoltarea continua si atragerea unui portofoliu din ce in ce mai mare de clienti ne-a adus o binemeritata recunoastere.

Azi suntem prezenti in topul producatorilor de profil, calitatea ridicata si pretul mic al produselor noastre fiind o constanta definitorie pentru noi.

Compania noastra, Euro Nova este specializata în executia printurilor publicitare de mari dimensiuni, si a tot ce inseamna policromie de calitate foto.

In ceea ce priveste printurile de mari dimensiuni calitatea produselor, preturile mici, viteza de executie si amabilitatea si seriozitatea echipei noastre ne diferentiaza mult de producatorii similari noua existenti pe piata.

Ne adresam tuturor celor care au nevoie de imagini printate fara a tine cont de "tiraj prea mic" sau "dimensiuni prea mari".

Rezolutia maxima este de 720 dpi iar viteza de printare poate ajunge pana la 1000 mp/zi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Nova SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Euro Nova SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Nova SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.199