Direct la continutul paginii »

Imprimeria Bancii Nationale A Romaniei RAInceputurile imprimarii de bilete de banca si hartii de valoare in Romania sunt legate de infiintarea Imprimeriei Bancii Nationale a Romaniei. Regia Autonoma "Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei" este depozitara si continuatoarea acestei indelungate traditii.

Fabricarea hartiilor de valoare - fie ca este vorba de bancnote, cecuri, actiuni, titluri de valoare, diplome si certificate de absolvire sau licentiere, documente de calatorie, etc - precum si a documentelor cu regim special inseriate si numerotate, se realizeaza in conditiile speciale de securitate.

Experienta Imprimeriei se concretizeaza in imprimarea, de-a lungul a mai mult de 100 de ani de existenta, a peste 500 de modele diferite de bancnote, hartii de valoare si documente de securitate in tiraje anuale totale ce depasesc 400 milioane imprimate. Pozitia de lider pe piata romaneasca a imprimatelor securizate are ca fundament creativitatea si preocuparea noastra permanenta pentru a oferi fiecarui client, cele mai eficiente solutii de personalizare si securizare a documentelor pe care le emite.


Imprimeria Bancii Nationale este liderul de necontestat al pietii romanesti de imprimate de securitate.

Calitatea deosebita, nivelul ridicat de securizare si conditiile speciale de securitate care sunt asigurate la fabricarea bancnotelor - recunoscute la nivel mondial ca fiind imprimatele cu cel mai inalt grad de securizare posibil - sunt elemente care definesc si caracterizeaza toate produsele si serviciile oferite de Imprimerie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imprimeria Bancii Nationale A Romaniei RA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imprimeria Bancii Nationale A Romaniei RA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imprimeria Bancii Nationale A Romaniei RA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.718