Direct la continutul paginii »

Display Grup SRLDisplay Grup este o companiei cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2004, specializata in designul si productia de display-uri publicitare P.O.P (Point-of-Purchase) precum si al ambalajelor din carton ondulat sau multistrat.

Ne asumam misiunea de a fi un generator de solutii pentru designul si productia display-urilor Point-of-Purchase si ambalajelor din carton.

Fideli acestei misiuni, ne concentram actiunile pentru a furniza cele mai bune solutii creative si tehnice care sa asigure brandurilor clientilor nostri un maxim de avantaje in spatiul de retail. Din faza de schita conceptuala si pana la livrare, Display Grup ofera un set complet de servicii creative si tipografice:
- project management
- design structural si grafic
- prototipuri
- pre-press
- tiparire offset si serigrafica in format mare
- finisaje tipografice speciale (plastifiere, lacuire UV, caserare, stantare etc.)
- asamblare manuala
- servicii de co-ambalare
- livrare nationala si internationala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Display Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Display Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Display Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.697