Direct la continutul paginii »

Grafix V.c.s Media SASocietatea GRAFIX V.C.S. MEDIA si-a început activitatea la 10 martie 2004.

De la pre-press, tiparire, finisarea produsului si distributia sa la nivel national sau international, societatea V.C.S are capacitatea necesara sa execute fiecare operatiune intr-un timp rezonabil, fara a face compromisuri la calitate.

Inca de la început am facut posibil ca pe baza experientei noastre sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate.

Executa lucrari offset pe tipar plan, lucrari de finisare, operatiuni specifice prepress-ului (verificare, creatie, DTP, montaj, copiere, developari placi).

Studio de creatie si design
Studioul propriu de creatie si design ne permite sa efectuam în totalitate orice modificare sau lucrare de creatie pentru întreaga gama de produse realizate. Sistemul nostru informatic permite comunicarea prin retea de fibra optica de 4 MB si pune la dispozitia clientului, în server-ul propriu, spatiul necesar livrarii si depozitarii materialelor sub protocolul FTP.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grafix V.c.s Media SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grafix V.c.s Media SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grafix V.c.s Media SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.964