Direct la continutul paginii »

Arta Grafica SAÎnfiinţată în anul 1921, ARTA GRAFICA se numără în prezent printre cele mai mari tipografii offset din România, de care se distinge însă printr-o lungă şi bogată tradiţie în domeniul vast al tipăriturilor.

In 2007, ARTA GRAFICA finalizează construcţia noii fabrici în sudul Bucureştiului pe Bd. Metalurgiei nr. 73 – 75. Tipografia, construită conform normelor europene de societatea Conimpex Company, are 7.000 m2 construiţi, pe un teren de 26.000 m2. Noua fabrică este dotată cu cele mai moderne echipamente de tipar si finisare, achiziţionate de la firme constructoare cu tradiţie în domeniu. S-a investit in teren, constructie si utilaje.

Prin construirea si utilarea la înalt nivel tehnologic, ARTA GRAFICA si-a mărit cu peste 50 % capacitatea de producţie si de stocare.

Tipografia oferă servicii de pre-press, imprimare offset, finisare si personalizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arta Grafica SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

29.437