Direct la continutul paginii »

Tipoalex SATipografia a luat fiinţă în anul 1971 ca o secţie a tipografiei "Informaţia" din Bucureşti.

Scopul principal pentru care a fost înfiinţată fiind tipărirea formularelor tipizate pentru economie şi a ziarului local "Teleormanul".

S..C. TIPOALEX S.A. Alexandria, execută cărţi, manuale şcolare, etichete, pliante color, afişe, agende, imprimate tipizate, calendare, coperţi proiecte de diplomă şi alte lucrări specifice, la o calitate ridicată.

În prezent, toate maşinile de tipar sunt offset, formatul de 50 x 70 cm asigură o productivitate bună cât şi o calitate corespunzătoare, fiind cea mai dotată tipografie din zonă din punct de vedere tehnic, dar şi din punct de vedere spaţii de producţie şi personal.

Clienţii care apelează la serviciile oferite de tipografie sunt instituţii publice (Consiliul Judeţean Teleorman, primării, Inspectoratul ªcolar, unităţi de învăţământ, alte servicii bugetare), firme particulare, persoane fizice, acoperind toată aria judeţului Teleorman cât şi din alte judeţe ale ţării. Dosarul depus pentru licitaţie cuprinde şi formularul D (trei exemple de contracte derulate) pentru dovedirea experienţei în domeniul tipăririi şi livrării tipizatelor pentru învăţământ.

De asemenea, Editura TIPOALEX, a editat şi tipărit cărţi atât de autori teleormăneni cât şi din alte localităţi din ţară, fiind şi membră a Asociaţiei Editurilor cu Profil Pedagogic din România.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniu, S.C. TIPOALEX S.A. Alexandria este şi rămâne TIPOGRAFIA judeţului Teleorman.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipoalex SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipoalex SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipoalex SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.909