Direct la continutul paginii »

H.i.g.muntenia SRLTipografia Muntenia este prima tipografie privata din Constanta infiintata in anul 1991, obiectul de activitate fiind productia si serviciile tipografice, productia si serviciile editoriale, comercializarea produselor de birotica, papetarie si productie publicitara.

Tipografia Muntenia detine un segment important din piata locala a produselor si serviciilor tipografice. Mentinerea unor standarde ridicate de calitate si performanta nu s-a putut realiza decat printr-o politica a investitiilor orientata spre continua modernizare a procesului de productie.

Obiectivul pe care Tipografia Muntenia si l-a stabilit inca de la inceput - servicii si produse de calitate - a implicat o investitie majora de capital, tehnologie moderna si personal specializat. Tipografia este dotata inca de la infiintare cu mijloace moderne de imprimare, utilaje cu randament ridicat si performante deosebite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale H.i.g.muntenia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre H.i.g.muntenia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii H.i.g.muntenia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.897