Direct la continutul paginii »

Infopress Group SACompania Infopress este infiintata in anul 1990, avand ca obiect de activitate tiparirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc. In anii ce urmeaza Infopress Group devine o tipografie moderna, specializata pe tiparul revistelor si publicatiilor comerciale de mare tiraj.

Infopress Group a implementat un Sistem Integrat de Management al Calitatii si al Mediului, detinand doua certificate pentru Environmental Management System conform ISO 14001:2005 si Quality Management System conform ISO 9001:2008 si 14001:2005. In plus, am obtinut certificatul pentru "Process Standard Offset" bazat pe standardul ISO 12647-2, document emis de FOGRA si BVDM (Federatia din Industria de Tipar si Media din Germania).

Infopress Group este interesat de initierea si dezvoltarea proiectelor de responsabilitate sociala, de imbunatatirea valorii angajatilor si a familiilor lor, ca si a comunitatilor locale. Astfel, sustinem diverse campanii desfasurate de Asociatia Kalaka din Odorheiu Secuiesc si activitatile echipei clubului nostru sportiv IPSE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infopress Group SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Infopress Group SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infopress Group SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.910