Direct la continutul paginii »

Imba Advertising SRLDin '89 am inceput sa producem la inceput pe baza de serigrafie.

Si de atunci ne-am tot dezvoltat. Acum ne mutam intr-un spatiu corespunzator nevoilor de productie de serigrafie tot mai mari.

Am mai achizitionat cateva utilaje legate de serigrafie dar si de tampografie. Am intrat convingator pe piata de tampografie si ne-am intarit pe cea de serigrafie.

Continuam sa ne dezvoltam pe serigrafie si tampografie in asa fel incat tu sa contezi tot mai tare pe noi. Pentru ca si noi depindem de tine si am invatat sa respectam asta.

Se apeleaza la noi pentru ca stim un lucru si bine: Serigrafie. Facem serigrafie si tampografie pentru orice client.

Intreaba concurenta! Vei afla si ca avem preturi bune la serigrafie si preturi la fel de bune si la tampografie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imba Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imba Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imba Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.395