Direct la continutul paginii »

Ex Libris SRL
Repede, ieftin si bine. Intelepciunea populara spune ca nu se poate - toate trei in acelasi timp.

De tiparirea hartiei se ocupa o imprimerie. O tipografie face mai mult - tipareste orice hartie, dar si alte materiele: carton, PVC sau folie metalica.

In plus, gaseste solutii personalizate pentru clientii sai, inventeaza produse noi, taie hartia in orice forma posibila, stanteaza, embosseaza, prelucreaza detalii spectaculoase.

Cand face toate acestea la o calitate exceptionala, in termenul stabilit si la un cost avantajos, abia atunci, este intr-adevar o tipografie buna.

Munca noastra este in esenta simpla: tiparim hartia si o prelucram pana ii dam forma unui obiect util. In fond, aceasta este munca oricarei tipografii. Diferenta o face modul de prelucrare al obiectelor pe care stim la le creem si atentia la detalii. De asemenea, tiparim si pe alte materiale decat hartia: metal, plastic, PVC.

Cautam sa venim mereu cu solutii creative la problemele clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ex Libris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ex Libris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ex Libris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.614