Direct la continutul paginii »

Tipo 44 SRLTipo 44 S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Tipo 44 S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Firma Tipo 44 S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de publicitate - reclame, materiale publicitare, firme luminoase, bannere, pliante, flyere, etichete. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipo 44 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tipo 44 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipo 44 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.