Direct la continutul paginii »

Ted International 2000 SRLIn ianuarie 2007 compania noastra a realizat si pus in functiune fabrica de paine situata in Petrosani, str. Livezeni, nr. 5.

Fabrica este realizata dupa ultimele norme europene in vigoare respectand fluxuri liniare fara intoarceri sau incrucisari intre materia prima si produsul finit . Suprafata fabrici este de aproximativ 1000 mp.

Dupa punerea in functiune compania a implememtat si certificat standardele europene privind managementul calitati BS EN ISO 9001/2000 si standardul privind igiena si siguranta produsului HACCP.

Sortimentele de paine TED, intotdeauna gustoase si sanatoase si raspund tuturor exigentelor consumatorilor. Indiferent de varsta, sortimentatia variata va ajuta mereu sa aveti o nutritie echilibrata si sanatoasa.

Paine neagra integrala

Paine alba rotunda

Paine Secara

Covrigi Danezi

Covrigi mac/susan

Cozonac cu nuca

Paine Graham

Paine Multicereale

Paine cu cartofi

Ne puteti gasiti la cei peste 100 de colaboratori ai nostri din toata Valea Jiului pana in Hateg si in cele 15 magazine proprii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ted International 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ted International 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ted International 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.477