Direct la continutul paginii »

Krotz Laborator Trandafirul SRLHermann Krotz, unul dintre cei mai mari cofetari pe care i-a avut Timisoara, a fost specialistul pentru care o prajitura sau un tort erau mai mult decat simple produse de cofetarie, erau aproape opera de arta.

Toti cei pe care i-am consultat in vederea realizarii acestei documentar vorbesc cu respect despre cel care a fost Hermann Krotz, si acum, dupa 7 ani de la trecerea acestuia in lumea celor drepti. Mai ales Sanyi (Alexandru Mayer, de fapt) m-a impresionat cand mi-a declarat cu mandrie ca el il cunoaste pe domnul Krotz de mai bine de 25 de ani, de cand a lucrat cu el, iar fata i s-a umplut de bucurie si regret, in acelasi timp.

Probabil ca multora dintre noi, timisoreni mai ales, ne este cunoscut numele de Krotz, fie pentru ca am trecut , cel putin, pe langa cofetaria care-i poarta si azi numele, fie pentru ca am mancat prajituri de acolo. Si totusi, putini stiu cine a fost cu adevarat maestrul Krotz.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Krotz Laborator Trandafirul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Krotz Laborator Trandafirul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Krotz Laborator Trandafirul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.666