Direct la continutul paginii »

T Esha SRLT’esha a pornit de la o dorinta, si anume aceea de a crea.

Alaturand cele doua semnificatii ale sale, mi s-a parut numele cel mai potrivit pentru a denumi linia mea de imbracaminte. Aceasta a aparut din dorinta de a crea haine feminine, deosebite si unice, care sa te faca sa te simti speciala si de ce nu, sa te faca sa te simti dorita si invidiata.

Chiar cuvantul ‘dorinta’ este traducerea din limba sanscrita a termenului esha, iar in cadrul civilizatiei indiene Esha este folosit ca nume de femeie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale T Esha SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre T Esha SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii T Esha SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.843Site-uri web