Direct la continutul paginii »

Mar Mall Group SRLHainutele copiilor au mai multe informatii legate de marimi. Marimea produsului este marimea de pe eticheta hainutii, care este egala cu inaltimea copilului.

Am structurat site-ul www.elefantulroz.ro astfel incat sa simplificam pe cat posibil varianta de comanda a produselor.

Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite.

In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la PayPal indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid/Posta Romana in sistem ramburs. Termenul de livrare este de circa 2 (doua) zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mar Mall Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mar Mall Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mar Mall Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.190