Direct la continutul paginii »

Brand Id SRLÎn 2009, când am hotărât să lansăm acest magazin virtual, am observat că era o mare lipsă de produse de calitate destinate protejării telefonului mobil în România. Aşa că, deşi era an de criză, am dorit să fim noi cei care aduc un plus de valoare în acest domeniu, sătui de atâtea lucruri prost făcute.

Dacă ai ajuns aici, se pare că avem un lucru în comun: ne plac lucrurile de calitate şi ne dorim să ne protejăm investiţiile, fie că este vorba despre telefon mobil, laptop, mp3 player sau ereader.

Era tehnologiei în care ne aflăm a pus la dispoziţia noastră gadgeturi din ce în ce mai sofisticate, care ne permit să fim în legătură permanentă unii cu alţii. Le folosim zilnic şi ne dorim să le păstrăm în cea mai bună formă.

Astfel, un rol important în protejarea investiţiei făcute îl au husele din piele pe care le găseşti pe acest site, într-o gamă variată de modele şi culori, în care îţi poţi „îmbrăca” gadget-ul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brand Id SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brand Id SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brand Id SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.