Direct la continutul paginii »

General Impresa SRLGeneral Impresa, a facut din "serviciul" sau, un punct de forta, punand clientii sai in centrul atentiei.

Firma noastra comercializeaza imbracaminte dama, imbracaminte barbati, lenjerie de casa, lenjerie de pat, perdele si pilote.

Se angajeaza constant si punctual in livrari, punand la dispozitie mostre si instrumente din merchandising cat si descrierea celor mai frumoase linii de productie, garantand satisfactia clientului si mereu cu o linie noua.

General Impresa, sigla cunoscuta intre leaderii europeni la nivel de distributie si comert en details si en gross, in ceea ce priveste vanzarea de branduri italienesti, ce au o importanta majora pe piata europena, simbol al drapelului de Made in Italy pentru calitatea si frumusetea articolelor sale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Impresa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Impresa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Impresa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.572