Direct la continutul paginii »

Winmarkt Management SRLWinmarkt a lansat un nou concept pe pietele locale unde activeaza: spatii comerciale generoase, moderne si confortabile, cu un mix de chiriasi diversificat si selectat cu grija, cu zone de fast-food si cafenele, precum si cu locuri de joaca pentru copii.

Reteaua de centre comerciale Winmarkt a fost achizitonata in martie 2008 de catre IGD, o companie italiana listata la bursa din Milano. Portofoliul IGD cuprinde, pe langa proprietatile din Romania, 14 hipermarket-uri, 10 mall-uri si 3 centre comerciale, toate aflate in Italia, valoarea totala a acestora ridicandu-se la 1,4 miliarde Euro.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Winmarkt Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Winmarkt Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Winmarkt Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.594